Tips og Triks

Tips og TriksMan trenger ikke å holde på med datamaskiner eller annen teknologi før man finner ut at noe er galt, og i denne kategorien vil du finne en del tips og triks som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Jeg vil skrive noen korte og informative artikler etter hvert som ulike utfordringer dukker opp.

OBS! For ordens skyld så gjør jeg oppmerksom på at jeg ikke tar noe ansvar for eventuelle feil som måtte oppstå som følge av de tipsene jeg kommer med. Alt er tested på mitt eget utstyr og fungerer her.
Om de fungerer hos deg med din maskinvare og programvare er imidlertid ikke mulig for meg å svare på.

 

Jeg har den siste tiden opplevd en feilmelding i Windows 10 som forteller meg at enkelte programmer er blokkert for tilgangtil grafikkmaskinvare. Foreløpig er det Outlook og Firefox som har vært blokkert, men det kommer sikkert flere...

Som søkemotor benytter jeg uten unntak Google, og etter noen få minutter dukket det opp et forslag til løsning som ikke løste mitt problem (verktøyene som ble brukt fant ikke noe feil), men her er den i hvert fall.

OBS: Jeg tar ikke noe som helst ansvar for eventuelle feil som måtte oppstå ved bruk av de nedenforstående programmene. Alle tips benyttes på eget ansvar.